Підтримати нас

Херсонців запрошують на церемонію відкриття фестивалю «КіноДжем»

04 травня 2017 04:02
253
Поширити:

13 травня о 13.00 у конференц-залі «Конгрес» (вул. Ярослава Мудрого, 7) відбудеться урочиста церемонія відкриття третього щорічного фестивалю «КіноДжем» у Херсоні.

За словами організаторів, ініціативної групи «Перша Херсонська кіношкола», цього року формат «КіноДжема» зазнав змін, за рахунок чого участь у фестивалі стане новим викликом для тих, хто вже брав участь в ньому в попередні роки, а також для тих, хто любить знімати кіно і вперше знайомиться з таким форматом . Крім того, планується онлайн-трансляція усіх ключових заходів фестивалю.

У рамках фестивалю «КіноДжем»  зареєстровані учасники створять упродовж тижня короткометражні фільми, відповідно до отриманого завдання.

«Кіноджем: фільм за тиждень» - це можливість для будь-якого кіношника, любителя або професіонала, зібрати команду, придумати, зняти і змонтувати власний короткометражний ігровий фільм, який буде показаний у фіналі фестивалю на великому екрані, а також взяти участь в конкурсі на звання кращого фільму .

До участі в конкурсі  робіт допускаються команди у наступних лігах:

· Ліга «Junior»: учасники команд у віці до 16 років включно;

· Ліга «SemiPro»: учасники команд у віці від 17 років і вище, які не мають або мають лише незначний досвід у зйомках відео;

· Ліга «Pro»: ліга професіоналів.

Для кожної ліги надається своє завдання – у порядку підвищення рівня складності.

Усі фільми, створені учасниками «КіноДжему» з 13 по 21 травня у відповідності з отриманим завданням, будуть показані на великому екрані у  кінотеатрі «Мультиплекс»  у день закриття фестивалю 22 травня.  Переможці фестивалю у п’яти номінаціях (за версією журі у кожній з трьох ліг, за глядацьким голосуванням та кращий фільм за голосуванням онлайн) будуть нагороджені призами.

Реєстрація на участь у «КіноДжемі» відкрита до 12 травня включно на сайті  https://kinojam.org/. Крім того,команди мають змогу заявити про участь безпосередньо на церемонії відкриття фестивалю.

Участь у всіх заходах фестивалю "КіноДжем" традиційно безкоштовна.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів