Підтримати нас

Херсонці сплатили до бюджету понад 2 мільярди гривень ПДФО

13 жовтня 2017 04:00
217
Поширити:

З січня по вересень цього року працедавці Херсонщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 2070,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Обсяги цьогорічних надходжень збору порівняно з відповідним періодом минулого року зросли на 680,2 млн грн або 49 відсотків.

Із них місцеві бюджети херсонських громад нашої області отримали 74 відс. або 1537,8 млн гривень. Окрім того, майже чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме 532,5 млн грн спрямовано до державного бюджету.

Найбільше ПДФО відрахували платники податків, які перебувають на обліку в Херсонській ОДПІ (головний офіс, Білозерське, Голопристанське, Каланчацьке, Скадовське, Олешківське та Чаплинське відділення) – 1360 млн грн або майже 66 відс. від усієї суми надходжень по області. Жителі обласного центру віддали до бюджету зі своїх доходів – 955,3 млн грн ПДФО. Це складає 70 відс. від усієї суми цього податку, перерахованої платниками Херсонської ОДПІ.

Від платників, які перебувають на обліку в Новокаховській ОДПІ, казна отримала понад 511,3 млн грн ПДФО. Це більше аналогічного періоду минулого року на 178,4 млн грн або майже 54 відсотки. Генічеська ОДПІ зібрала майже 199 млн грн ПДФО, що перевищує торішній показник на 72,1 млн грн або 57 відсотків.

До слова, податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення бюджетів Херсонщини та складає – майже 61 відс. від загальних надходжень.

За інформацією прес-служби Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів