Підтримати нас

Херсонці підтримали економічну блокаду Донбасу. ФОТО. ВІДЕО

Vgoru
14 березня 2017 11:10
526
Поширити:

Активісти Херсонського Євромайдану, а також представники націонал-патріотичних партій та громадських організацій 14 березня, у День українського добровольця провели акцію протесту і зажадали від органів влади Херсонщини висловити свою позицію з приводу недавнього конфлікту учасників економічної блокади Донбасу і силовиків.

Акція проходила біля будівлі Херсонської ОДА та Херсонської облради. До пікетувальників виходили глава облради Владислав Мангер і голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв. Їм були висловлені претензії з приводу голосування депутатів Херсонської облради на сесії, що пройшла 3 березня. Тоді депутати не підтримали звернення до органів державної влади з вимогою на законодавчому рівні визнати окупацію частини територій Донецької і Луганської областей Російською Федерацією.

Владислав Мангер пообіцяв ініціювати скликання до кінця місяця позачергової сесії облради, щоб депутати повторно проголосували за таке звернення.

Андрій Гордєєв намагався переконати протестували, що питання, пов'язані з економічною блокадою Донбасу, - не в компетенції Херсонської ОДА.

Спілкування учасників акції протесту з головою ОДА було бурхливим: активісти закидали Гордєєва в нерішучості і потуранні сепаратистам; той в свою чергу дорікав активістів в небажанні вести конструктивний діалог.

${gallery:9645bb4cbf6d047ad5c8bddb677206cc}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ