Підтримати нас

Херсонські рятувальники отримали два сучасних автомобіля

29 вересня 2019 13:00
256
Поширити:

У рамках виконання Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року Державним агентством інфраструктурних проектів України закуплена спеціальна техніка, що залучається до ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод для оперативної роботи підрозділів ДСНС України.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Це 20-ть спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого типу САРМ-Л (FORD RANGER) та 20-ть спеціалізованих автомобілів для служби безпеки дорожнього руху (RENAULT DUSTER) 2019 року випуску.

Згідно рознарядки херсонські рятувальники отримали по одному виду вказаної техніки, яку доставлено до територіального підрозділу 26 вересня.

Повнопривідний пікап «Ford» дозволятиме оперативно доставляти рятувальників у будь-яку місцевість у любу пору року. Автомобіль обладнаний всім необхідним сучасним обладнанням для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт при дорожньо-транспортних пригодах та інших надзвичайних подіях, для пошуку постраждалих та надання їм необхідної домедичної допомоги.   

Спецавтомобіль на базі «Renault», обладнаний необхідним спорядженням для забезпечення безпеки дорожнього руху на місці надзвичайної події, проведення першочергових заходів по встановленню обставин та попередніх причин дорожньо-транспортних пригод.  Також за допомогою цього авто здійснюватиметься супроводження руху колон транспортних засобів пожежно-рятувальних підрозділів в межах зони відповідальності, в тому числі і транспорту, що перевозить вибухонебезпечні предмети.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ