Підтримати нас

Херсонська резиденція Святого Миколая

Vgoru
12 грудня 2016 10:10
646
Поширити:

Важко сьогодні найти людину в Україні, яка б в дитинстві не отримувала смачних подарунків від святого Миколая під різдвяну ялинку, або не писала йому листів, розповідаючи про свої добрі справи, надіючись, що він прийде і подарує смакулики, або іграшку про яку мріяли на протязі року.

Нам з дитинства знайомі ці святкові почуття в очікуванні.

І ось тепер святий Миколай відкриває в Херсоні, в Свято-Троїцькому сквері свою резиденцію! Найдобріший святий, найулюбленіший дідусь для українських дітей, відчиняє двері своєї резиденції для створення див, та здійснення святкових бажань дітлахів!

Все, що вам потрібно – написати йому листа за адресою: проспект Кирила та Мефодія 19, або подзвонити йому за номером 39-06-26, і домовитися про зустріч зі святим Миколаєм. 

А також, запам’ятати розклад роботи резиденції Святого Миколая:

З 10 грудня і по 18 грудня Святий Миколай приймає листи від дітей. В святковий день 19 грудня з 9-тої години ранку і до 19:00 години ми зможете завітати у гості до святого Миколая, чи записатися до нього «на прийом».  А вже в 15:30 разом з усіма будемо зустрічати приїзд святого Миколая із українських Карпат!

А ви батьки, якщо ви хочете подарувати ваших дітлахам незабутні враження від найдобрішого святого, подзвоніть в резиденцію Святого Миколая за номером 39-06-26, і домовтеся про його зустріч із вашою дитиною!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ