Підтримати нас

Херсонська поліція встановлює обставини смертельної ДТП на автотрасі

10 лютого 2020 16:00
610
Поширити:

Сьогодні близько 06:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на 266 км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

В результаті зіткнення двох вантажних автомобілів пасажир одного з них загинув на місці пригоди. Наразі слідчі обласного главку поліції встановлюють всі обставини ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на території Олешківського району поблизу повороту до с. Козачі Лагері. На місце події виїхали слідчо-оперативна група районного відділення поліції та працівники слідчого управління обласного главку. Поліцейські встановили, що зіткнення сталося між вантажними автомобілями «Мерседес» та «КАМАЗ».

За словами 24-річного жителя Дніпропетровської області, який керував автомобілем «Мерседес», він заснув та прокинувся, коли транспортний засіб наїхав на «КАМАЗ», який рухався попереду. В результаті зіткнення 40-річний пасажир «Мерседеса» від отриманих травм загинув на місці. Водію була надана медична допомога, від госпіталізації він відмовився.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. На місці пригоди проводяться слідчі дії, встановлюються всі обставини.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів