Підтримати нас

Херсонська поліція повідомила про кримінальні події минулої доби

13 жовтня 2020 06:00
364
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції  області надійшло 538 звернень, серед яких 78 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 156 адмінпротоколів, з них 24 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Горностаївське відділення поліції зателефонувала 27-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що близько 19:30 невідомий зловмисник незаконно заволодів її мопедом  «Yamaha Jog», який вона залишила біля свого будинку. Проводиться перевірка.

У чергову частину Новокаховського відділу поліції звернувся 49-річний мешканець  Каховки. Чоловік розповів, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявник назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку знято близько 14 тисяч гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ