Підтримати нас

Херсонська область отримала три комплекси для габаритно-вагового контролю вантажівок, що їздять по дорогах регіону. ФОТО

Vgoru
Автор статті
14 грудня 2017 10:23
642
Поширити:

Два стаціонарних і один мобільний комплекс для габаритно-вагового контролю автотранспорту отримало Чорноморське міжрегіональне управління «Укртрнсбезпеки».

У презентації нової техніки взяли участь голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв і глава Держслужби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

Вартість одного комплексу - близько 1,4 млн. грн. У комплектацію входять:

- пересувні ваги;

- комп'ютерна техніка з відповідним програмним забезпеченням;

- обладнання для зчитування тахокарт (тахокарти - це бланк для внесення і зберігання даних про роботу транспортного засобу і водія).

Дані вагові комплекси придбані за рахунок коштів Європейської комісії. На всю країну було куплено 78 пересувних лабораторій на суму 109 млн. грн.

Службою автомобільних доріг в області підготовлені два майданчики на автомобільній дорозі М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія- Керч поблизу моста через р. Дніпро, а також головам районних державних адміністрацій поставлено завдання щодо облаштування майданчиків для установки комплексів габаритно-вагового контролю на автомобільних дорогах загального користування Р-57 Олешки - Гола Пристань - Скадовськ і -04- 03 Марьїнске - Беріслав- / Р-47 /.

${gallery:10aa337712d75c501bd85d99443a1ac4}

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ