Підтримати нас

Херсонська ялинка виблискує майже на мільйон гривень. Відео

27 грудня 2018 06:05
558
Поширити:

Цьогоріч головна ялинка Херсонщини вбралася в обновку, яка обійшлася обласному бюджету ледь не у мільйон гривень. Все через придбання нової світлодіодної 3D-піксельної гірлянди.

Встановленням нової прикраси займалась бригада працівників приватного підприємства “Ялинка України” з Тернопільщини. Робота спеціалістів не обійшлася без “пригод”, адже вони прогадали з довжиною гірлянд. Тому на відкритті новорічного ярмарку херсонці побачили недолуго прикрашену двома різними гірляндами ялинку. Але 26 грудня тернополяни повернулися до Херсона і завершили свою роботу.

Тепер ялинка повністю прикрашена однією гірляндою та новою зіркою на верхівці, які разом створюють справжнє світлове шоу.

 “Дороблене” світлове шоу на центральній ялинці Херсонщини.

Бригадир Ігор поділився, що їх підприємство “Ялинка України” спеціалізується на встановленні новорічних ялинок та монтажі світлових гірлянд, які вони замовляють в Китаї:

“Ми подовжили гірлянду до 18 метрів, тепер її вистачило на всю ялинку. А от нашим рекордом було встановлення 27-метрової 3D-піксельної гірлянди на Мінській ялинці”

Ця новорічна краса обійшлася департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації в 726 тисяч гривень.

Дані взято з відкритого реєстру spending.gov.ua.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ