Підтримати нас

Херсонська філія ПриватБанку привітала військових із професійним святом

16 грудня 2016 04:44
276
Поширити:

У кіноконцертному залі "Ювілейний" відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України.

Херсонська філія ПриватБанку мала честь доєднатися до гідних вітань наших захисників - аби спільно з очільниками міста та області традиційно поздоровити військових з їх професійним святом і разом із представниками громадських організацій та волонтерських загонів висловити їм свою шану і повагу. 

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, взірцеву військову дисципліну кращі з військових отримали в цей день нагороди від керівництва міста і області та від військового командування країни. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.



За досягнуті успіхи у справі підтримання належного рівня обороноздатності Батьківщини, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 25-ї річниці Збройних сил України ПриватБанк відзначив особовий склад Херсонського гарнізону та обласного військового комісаріату спеціальними винагородами.

Херсонська філія ПриватБанку щиро дякує військовим за багаторічну дружбу і співпрацю та бажає їм незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я і звершення всіх мрій і побажань.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів