Підтримати нас

Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання

Автор статті
19 червня 2019 14:45
765
Поширити:

У середу, 19 червня, Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала благодійну допомгу у вигляді медичного обладнання на загальну суму 139 тис. грн.

Необхідну суму на придбання обладнання (фотометричний аналізатор гіпербілірубінемії, двоканальний шприцевий дозатор, шприцевий насос та 2 портативні монітори пацієнта) зібрали за 4 дні учасники акції «Orange Days» Лінії магазинів EVA. Нове обладнання дозволить збільшити можливості лікарні зі щорічним обсягом госпіталізації 16-17 тис. хворих дітей.

Після передачі обладнання завідуюча відділення передчасно народжених дітей розповіла присутнім мамам про правильний догляд за передчасно народженими дітьми удома та важливість їх вакцинації.

«Передчасні пологи – це дуже складний період для молодих мам, яким потрібні підтримка, турбота та впевненість у тому, що їхня дитина отримує все необхідне для швидкого розвитку. Нове медичне обладнання, яке ми сьогодні отримали, важливе не тільки для лікарів, які розуміють його переваги, а й для мам, які зможуть менше хвилюватись та більше уваги приділити собі та своїм малюкам», – поділилась  Інна Холодняк, головна лікарка Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні Херсонської обласної ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ