Підтримати нас

Херсонщина приймає Чемпіонат України з практичної стрільби

Автор статті
16 вересня 2020 08:08
635
Поширити:

На Херсонщині зустріли учасників Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції України з практичної стрільби.

Другий рік поспіль на Херсонщині відбуватиметься чемпіонат Національної поліції України з практичної стрільби. У понеділок, 15 вересня, херсонські поліцейські зустріли колег з різних міст України. Зараз правоохоронці змагаються за звання найвлучніших стрільців Національної поліції України.

Загалом 27 збірних команд головних управлінь поліції в областях, департаментів патрульної поліції та поліції охорони сьогодні прибули до Херсона.

З самого ранку більше ста учасників чемпіонату проходили мандатну комісію,   яка відповідає за якісну підготовку, організацію та проведення змагань. Комісія перевіряла всіх учасників змагань на допуск до чемпіонату зі стрільб. Треба відзначити, що всі учасники успішно пройшли мандатну комісію.

Потім для спортсменів відбувся брифінг з суддівською колегією. До складу колегії увійшли 18 суддів, серед яких Національні судді та кандидати Національного судді українського регіону Міжнародної конфедерації практичної стрільби. Судді ознайомили учасників з правилами проведення змагань та особливостями виконання шести видів вправ. Після ознайомлення учасники визначилися, хто у якій вправі розпочинатиме змагання методом жеребкування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ