Підтримати нас

Херсон не включили до рейтингу найдешевших міст для відпочинку

Автор статті
07 травня 2016 03:52
258
Поширити:

Недорогий відпочинок в Україні – чи реально це?

Сайт "Бліц-інфо" склав список найбільш доступних для туристів українських міст, куди цікаво вирушити на вікенд. Критерії прості: вартість ночі для двох в 3* готелі в середині травня, вартість квитка на громадський транспорт від ж/д вокзалу до центру міста, вечері для двох у ресторані (середній чек) та вартість чашки кави. Тільки не забувайте, що ціни – річ мінлива і мають схильність зростати.

Ну і, зрозуміло, враховується туристична привабливість міст. А подивитися у нас є на що.

Отже, перелік 13 найдешевших міст в Україні для відпочинку виглядає так (від найдорощого до найдешевшого): Полтава, Вінниця, Запоріжжя, Чернігів, Камянець-Подільський, Ізмаїл, Чернівці, Умань, Чорноморськ, Ужгород, Мукачево, Коломия, Тернопіль.

Отже, у Полтаві ніч для двох у 3* готелі – 470 грн, середній чек вечері - 250 грн, кава - від 14 грн, проїзд - від 2 до 4 гривень.

Так, у Тернополі ніч для двох у 3* готелі обійдеться у 240 грн, середня вечеря - у 110 грн, кава коштує 12 грн, а від залізничного вокзалу можна за 20 хвилин пройтися до центру міста. Так порахували ті, хто складав подібний рейтинг.

Тільки не враховувався рівень сервісу та якості харчування. 

Херсон до рейтингу не увійшов. Хоча нам також є що показати та запропонувати туристам. І наше південне місто та область вже повним ходом готуються зустрічати мільйони відпочивальників.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ