Підтримати нас

“Керівником” Любимівки на Херсонщині окупанти призначили місцевого самогонника

Vgoru
20 липня 2022 15:54
1,189
Поширити:

Позавчора, 18 липня, в будівлі Любимівської селищної ради Каховського району Херсонської області відбулась «інавгурація» місцевого гауляйтера.

Гауляйтером громади окупанти призначили Андрія Штепу з сусідньої Василівки, більш відомого серед місцевих під прізвиськом «Шнира».

Про це повідомив Центр журналістських розслідувань, посилаючись на місцевих жителів. 

За даними видання, 18 липня голова Любимівської громади Сергій Коновалов склав свої повноваження через неможливість їх виконувати. Далі виступили “непрохані гості” з Каховки, які й представили нового “голову” Андрія Штепу, який одразу пообіцяв за співпрацю з окупантами 10 тисяч рублів, а співробітниками селищної ради зарплатню – 60 тисяч рублів.

За словами місцевих жителів, вони знають Андрія Штепу під прізвиськом «Шнира». Народився він в росії, а приїхав до Каховки разом із батьками вже підлітком. Останні 15 років проживав у Василівці та завжди був в опозиції до селищного голови Сергія Коновалова. Балотувався на посаду сільського голови у Василівці ще коли там діяла своя сільська рада, але безрезультатно.

«У Василівці Шниру знає кожна собака. Усі його ненавидять. Він продавав самогонку, а ще до нього постійно приїжджали таксисти – привозили наркотики. Як нового «голову громади» його ніхто не сприймає і посилають куди якомога далі», – розповіли жителі Василівки.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів