Підтримати нас

Каховські оперативники затримали крадія

19 травня 2016 11:30
245
Поширити:

До Каховського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл невідомий обікрав магазин. 

Зловмисник проник до приміщення, вибивши стіну. Невідомий забрав продукти харчування, цигарки, майже 6 тисяч гривень та картки поповнення рахунку мобільних телефонів. Через кілька хвилини до відділу поліції надійшла друга заява з цього ж села. Невідомий викрав автомобіль “Славута”, який заявник залишив біля власного будинку.

Упродовж доби працівники поліції встановили особу зловмисника, який скоїв крадіжку та угон. Затриманим виявився 20-річний місцевий житель, який ніде не навчається і не працює. Він перебуває на випробувальному терміні за скоєння крадіжки.

Зловмисника затримали у Новій Каховці, де він винаймав квартиру. Автомобіль чоловік залишив на одній із вулиць міста. В салоні працівники поліції виявили викрадені продукти, картки поповнення рахунку мобільних та цигарки. Частину грошей зловмисник витратив.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України “Крадіжка” та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України “Незаконне заволодіння транспортним засобом”. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ