Підтримати нас

Інтернет-афери і вкрадені інструменти: кримінальна хроніка Херсонщини

27 червня 2019 04:30
193
Поширити:

до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 712 заяв і повідомлень, серед яких 171 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 174 адміністративні протоколи, з них 10 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції звернувся 20-річний мешканець Чаплинського району. Він розповів, що на пляжі в селі Залізний Порт до нього підбіг невідомий, вдарив та відібрав мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що на одному з Інтернет-сайтів замовила набір інструментів. Вона перерахувала продавцеві гроші в сумі 1200 гривень, але товар й досі не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 36-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що вночі невідомі проникли в веранду його будинку та здійснили крадіжку зварювального апарату та болгарки. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ