Підтримати нас

Інтернет-афери і крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

29 червня 2019 04:25
190
Поширити:

У суботу, 28 червня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 582 заяви і повідомлення, серед яких 78 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 139 адміністративних протоколів, з них 9 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Каланчацького відділення поліції звернулась жителька села Польове. Вона розповіла, що вночі невідомі здійснили крадіжку грошей в сумі 5000 гривень з магазину, який знаходиться на території її домоволодіння. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річного жителя села Олександрівка. Чоловік розповів, що замовив диван через одну із соціальних Інтернет-мереж. Він перерахував продавцеві гроші в сумі 4500 гривень, але товар й досі не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 66-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що невідомі проникли в її будинок та викрали гроші в сумі понад 75000 гривень, 650 доларів США та 3 золоті каблучки. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ