Підтримати нас

Яких правил безпеки жителям Херсонщини слід дотримуватися під час Великодніх свят

30 квітня 2024 14:00
214
Поширити:
Фото: Олександр Корняков/Медіаплатформа "Вгору"

Напередодні Великодня рятувальники Херсонщини повідомляють, що під час святкувань необхідно дотримуватися правил безпеки.

Перелік правил опублікувало Головне Управління ДСНС України у Херсонській області.

Рятувальники рекомендують під час приготування святкових страв дотримуватись правил безпеки при експлуатації печей, газових та електричних приладів. Також під час освячення паски слід подбати про те, щоб запалена свічка не торкалась поліетилену, або плетеного великоднього кошика.

Щоб від вогню свічі не загорівся одяг, варто зберігати безпечну відстань від інших парафіян у церкві. Хустину слід міцно підв’язати та зібрати волосся, аби при нахилі голови на нього не потрапив вогонь від свічки.

Також у ДСНС радять тримати під свічкою шматок цупкого паперу, аби через гарячий віск ви не смикнули рукою та не впустили свічку на одяг. Дітей теж не слід підпускати до відкритого вогню.

Вдома запалені свічки рекомендують поставити у вогнетривкі підставки якомога далі від легкозаймистих предметів та ні в якому разі не залишати їх горіти без нагляду.

Через складну безпекову ситуацію у Херсонській міській територіальній громаді на час Великодніх свят та поминальних днів будуть введені додаткові обмеження.

Схожі обмеження задля безпеки місцевих жителів у період Великодніх свят вводяться й у Бериславському районі Херсонщини.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ