Підтримати нас

«Херсонтеплоенерго» провело низку робіт з підвищення енергоефективності

Автор статті
25 грудня 2020 17:04
1,155
Поширити:

МКП «Херсонтеплоенерго» у рамках проєктів підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України реконструювало 5 котелень.

Реконструйовано об'єкти за адресами: вул. Адмірала Макарова, 161; вул. Купецька, 3; вул. Небесної Сотні, 3; вул. Небесної Сотні, 17; вул. Небесної Сотні, 25 і центральний тепловий пункт за адресою: вул. Куліша, 15-Б.

Підприємство повністю замінило технологічне обладнання, завдяки чому споживачі отримали підвищення якості послуг. Тепер “Херсонтеплоенерго” зможе економити близько 25% природного газу і 10% електроенергії. Крім економічного, буде досягнуто і екологічний ефект, адже завдяки збільшенню ККД котлів зменшаться викиди продуктів згоряння в атмосферу.

Також відбулася реконструкція інженерних вводів багатоквартирних будинків з установкою 140 приладів обліку теплової енергії, що дозволяє споживачам платити тільки за отримані послуги, а не за нормативами.

Крім того, відбулася реконструкція центрального теплового пункту з установкою приладів для повірки теплолічильників. Тепер абоненти зможуть ще й укладати договори на повірку приладів обліку з підприємством.

На підприємстві стверджують, що при продовженні реалізації проєкту додатково буде встановлено 12 індивідуальних теплових пунктів, які забезпечать можливість автоматичного регулювання температури всередині будівлі в залежності від температури зовні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ