Підтримати нас

Херсонський «Дніпро» вдома обіграв київський «Сокіл». ФОТО

Автор статті
19 лютого 2021 12:00
1,043
Поширити:

Хокейний клуб «Дніпро» в 35 турі першості України перервав десятиматчеву програшну серію в регулярному чемпіонаті УХЛ Паріматч. На домашній «Фаворит» арені в Херсоні наші хокеїсти перемогли за булітами київський «Сокіл».

Першій період матчу минув у рівній боротьбі, але закинутих шайб глядачі не побачили. 

Другий тайм також пройшов у рівній боротьбі. Уже на 26-тій хвилині матчу херсонці відкрили рахунок. Відзначився Олексій Болотін, відправивши шайбу у ворота Дмитра Кубрицького.

Обидві команди багато атакували, але надійно грали голкіпери.Тож другий тайм залишився за «Дніпром» - 1:0.

Третій тайм активніше почав «Сокіл», який, мабуть, перед матчем не розраховував на такий опір херсонців. До того ж, гостям дуже необхідна була перемога.

Маючи в одному з моментів чисельну перевагу, «Сокіл» відігрався. У киян шайбу закинув Антон Рубан. А за 15 секунд до завершення матчу Фелікс Морозов закинув другу шайбу, вивівши «Сокіл»  вперед. Здавалося, це вже переможний рахунок для гостей.  Але вже через 11 секунд, за 4 секунди до фінальної сирени, проявивши характер та волю до перемоги, херсонці зрівняли рахунок та перевели матч в овертайм. Відзначився закинутою шайбою Євген Гасніков.

Додаткові 5 хвилин овертайму також не виявили переможця. Отже, долю матчу вирішили буліти, вправнішими в їх виконанні були херсонці. Відбивши 4 кидки та закинувши 2 шайби, херсонці святкували перемогу.

Підсумковий результат матчу на табло виглядає так: «Дніпро» – «Сокіл» 3:2 ПБ (0:0, 1:0, 1:2, 0:0, 1:0).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ