Підтримати нас

Херсонські курсанти організували забіг на підтримку тимчасово окупованих територій України

Vgoru
06 листопада 2022 10:16
861
Поширити:

Працівники, курсанти та студенти Одеського державного університету внутрішніх справ (ОДУВС) долучилися до благодійного забігу з жовто-блакитними стрічками на підтримку тимчасово окупованих територій України. Захід організували курсанти Херсонського факультету ОДУВС.

Про це повідомляють на сторінці Херсонської міської ради.

«Багато наших бігунів та спортсменів зараз роз'їхалися по всій Україні і навіть по світу. Ми вирішили провести онлайн-забіг. Мета спортивна – популяризація бігового спорту завдяки спільній цілі Забігу. Але є також інша мета. Звернути увагу на тимчасово окуповані території нашої Херсонщини та всіх інших окупованих територій. Така собі моральна підтримка біговою спільнотою», – зазначають херсонці.

Учасникам забігу треба було пробігти з жовто-блакитною стрічкою на зап'ястку в будь-якому місті в будь-який час будь-яку відстань. Стрічка є символом непокори та жахливої реальності, в якій живуть українці в окупації військами рф.

Нагадаємо, зараз у Херсоні залишилося від 60 до 70 тисяч жителів. До окупації в місті проживало близько 320 тисяч жителів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів