Підтримати нас

Херсонець Микола Просторов здобув 4 місце на Кубку світу зі стрибків на батуті

Vgoru
Автор статті
24 лютого 2023 13:28
1,167
Поширити:

Змагання проходили 18 та 19 лютого в азербайджанському місті Баку. Повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Микола Просторов – вихованець Херсонської школи вищої спортивної майстерності, заслужений майстер спорту України взяв участь у двох номерах програми Кубка світу.

“У запеклій боротьбі за “бронзу” в синхронних стрибках збірна України поступилася збірній Португалії всього на 0,15 бала й посіла 4 місце”, – йдеться в дописі.

Нині Микола зі своїм тренером готуються до участі в командному чемпіонаті України та Кубку світу, що пройде на початку липня в Португалії.

Микола Просторов народився 18 грудня 1994 року в місті Херсон.

На чемпіонаті Європи 2016 року у Вальядоліді, Іспанія, у синхронних стрибках у парі з Дмитром Бєдєвкіним здобув срібну нагороду.

На чемпіонаті Європи 2018 року в Баку в чоловічих командних змаганнях із сумою 171,380 балів разом з Антоном Давиденко, Дмитром Собакаром, Артемом Савченко виборов бронзову нагороду.

На II Європейських іграх 2019 у Білорусі, в індивідуальних стрибках на батуті завершив змагання на четвертій сходинці, а в синхронних стрибках у парі з Антоном Давиденко здобув срібну нагороду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ