Підтримати нас

"Херсонці святкуватимуть тільки українські свята", - Зеленський

Vgoru
14 червня 2022 07:24
987
Поширити:

У вечірньому відеозверненні 13 червня президент України Володимир Зеленський розповів, що наступ російських військових на півдні України зупинений. 

Проте окупанти досі хочуть зруйнувати Миколаїв, Запоріжжя та міста Дніпропетровщини, а Одеса залишається мішенню для російського флоту. Завдяки контрнаступу вже звільнено частину громад Херсонщини.

"Ми прийдемо в Херсон. І звичайні херсонці на вулицях міста будуть зустрічати саме нашу армію. Провал окупантів, які намагалися святкувати так званий День Росії, тільки доводить, що Херсон – це українське місто. І херсонці святкуватимуть тільки українські свята", - сказав Зеленський.

Також він назвав цивілізаційною блокадою дії окупантів на тимчасово захоплених територіях.

"І я прошу всіх, у кого є така можливість, спілкуватися з людьми на окупованому півдні, на Донбасі, на Харківщині. Говоріть їм, говоріть їм про Україну. Говоріть їм правду. Говоріть про те, що звільнення буде. Говоріть Кирилівці, Генічеську, Бердянську, Мангушу. Говоріть Горлівці, Донецьку, Луганську. Говоріть усім на Харківщині, хто ще змушений бачити російський прапор на нашій українській землі. Говоріть їм, що українська армія обов'язково прийде".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів