Підтримати нас

Екскерівницю відділу Басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра судитимуть за колабораціонізм

Vgoru
Автор статті
02 червня 2023 07:56
354
Поширити:

Прокурори скерували до суду справу щодо колишньої начальниці відділу кадрового забезпечення Басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра за фактом колабораціонізму (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. 

Слідство встановило, що після початку повномасштабної війни в Україні жінка підтримала окупантів та впроваджений ними режим.

Вона добровільно погодилася працювати на окупаційну владу на посаді так званого «начальника отдела управления персоналом и документального обеспечения» у незаконно створеному органі – «Государственное унитарное предприятие «Басейновое управление водных ресурсов Херсонской области».

В обов’язки жінки входило формування штатного розпису окупаційного органу, вона наймала працівників, виконувала інші організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції.

Зараз підозрювана утримується під вартою, де очікуватиме на вирок суду.

Нагадаємо, колишнього керівника одного із сервісних центрів МВС у Херсонській області судитимуть за пособництво державі-агресору. Чоловік організував ремонтні роботи будівель на території залізничного вокзалу в Херсоні, дбав про безпеку окупаційної адміністрації, яка прибувала залізницею з тимчасово окупованої території України. Він теж зараз перебуває під вартою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ