Підтримати нас

Донеччанин намагався підкупити прикордонників на адмінмежі з Кримом

28 березня 2017 04:43
200
Поширити:

В рамках проведення відомчої антикорупційної акції «Вільні від корупції» прикордонники Бердянського загону зафіксували чергову спробу надання неправомірної винагороди громадянами, що прямують через адмінмежу із анексованим Кримом.

Так, 27 березня до контрольного пункту «Чонгар» на автомобілі донецької реєстрації із окупованої території прибув 39-річний громадянин України. В ході перевірки, прикордонники встановили, що водій на автомобілі потрапив до анексованого Криму через недіючий пункт пропуску у Керчі. Громадянин знав, що таким чином він порушує законодавство України, тому надав інспектору хабаря у розмірі 400 гривень. Таким вином водій намагався вирішити питання про не притягнення його до адміністративної відповідальності та  безперешкодний пропуск на материкову частину України.  Від неправомірної винагороди військовослужбовець відмовився.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Джерело: прес – служба Бердянського прикордонного загону

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ