Підтримати нас

Директора музею історії Нової Каховки звільнили через співпрацю з окупантами

Vgoru
19 липня 2022 15:41
783
Поширити:

Перебуваючи на посаді директора, Віктор Васильєв з перших тижнів окупації Херсонщини почав співпрацювати з російськими загарбниками. Про це повідомив “Центр журналістських розслідувань”, посилаючись на співробітників Новокаховської міської ради.

Тепер він називає себе «завідувачем сектору пресслужби» окупаційної «військово-цивільної адміністрації Каховського району». «Музей історії міста» є структурним підрозділом відділу культури та туризму Новокаховської міськради. 

«Останні тижні Віктор Васильєв активно їздить разом із російськими військовими та іншими місцевими колаборантами по закладах освіти й культури нашої громади. Залякує там співробітників і вимагає від них співпрацювати з окупантами. Також він каже, що міський голова Володимир Коваленко та інші посадовці міської ради в Новій Каховці вже «ніхто», через що всі нібито повинні виконувати вказівки росіян», – розповіли співробітники Новокаховської міськради.

Свого часу Васильєв був головним редактором комунальної газети “Нова Каховка”, у 2010-2015 роках — депутатом Новокаховської міськради від Партії регіонів. 

При цьому його син — Євген Васильєв — був заступником командира 2-ої танкової роти танкового батальйону 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. 8 березня 2022 року він загинув під час виконання військового обов'язку перед Батьківщиною поблизу Лисичанська Луганської області. 

Як казав  класик, син за батька не відповідає.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ