Підтримати нас

Держпродспоживслужба провела рейди з недопущення та запобігання стихійної торгівлі морепродуктами на пляжах Залізного Порту

Автор статті
29 квітня 2020 11:00
662
Поширити:

З метою реагування на випадки харчових отруєнь через вживання креветок, що сталися на узбережжі Чорного моря у с. Залізний Порт Голопристанського району, спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Голопристанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з інспекторами поліції Голопристанського відділення Новокаховського відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Херсонській області 28-29.08.2019 р. провели рейди з недопущення та запобігання стихійної торгівлі морепродуктами на пляжах с. Залізний Порт.

У ході проведених заходів встановлені 4 громадянина, які займалися незаконною торгівлею, повідомляють Новини Голої Пристані.

За результатами рейду складено 4 протоколи за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд до суду. З порушниками проведено роз’яснювальну роботу.

Заходи контролю в цьому напрямку тривають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ