Підтримати нас

COVID-патруль перевірив, як дотримуються карантину на Центральному ринку Херсона

Автор статті
12 вересня 2020 13:00
764
Поширити:

Центральний ринок - одне з найбільш відвідуваних місць у Херсоні.

Кожного дня, виключаючи понеділок, коли на ринку вихідний, сюди приходять тисячі людей: як городян, так і мешканців інших населених пунктів. Кількість працівників цього об'єкту також обчислюється чималими цифрами. Неважко припустити, що в карантинний період таке скупчення людей може призвести до спалаху коронавірусної інфекції. Якщо, звичайно, не вжити відповідних заходів.

Саме дотриманню карантинних норм на Центральному ринку був присвячений спільний рейд, який провели співробітники херсонської Нацполіціі, працівники облдержадміністрації та фахівці Головного управління Держпродпотребслужби в області.

Цей COVID-патруль перевіряв, чи забезпечений персонал суб’єктів господарювання масками, антисептиками, чи наявні відмітки соціальної дистанції в закладах. 

Як повідомляють у ХОДА, за один день перевірили 45 суб'єктів господарської діяльності та 30 перевізників на прилеглій автостанції і на зупинках громадського транспорту. В результаті контролери склали три адмінпротоколи: два за порушення правил карантину та один - за порушення санітарних норм.

Пресслужба Херсонської облдержадміністрації повідомляє, що такі патрулі будуть курсувати  містом щодня. У тому числі, неодноразово навідаються з перевіркою і на Центральний ринок. Додамо, що вчора, 11 вересня, кількість нових випадків зараження на коронавірус в Україні вперше подолало позначку в три тисячі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ