Підтримати нас

Чаплинка: п’ятий день війни

28 лютого 2022 10:34
819
Поширити:

На АЗС у Чаплинці палива немає, автостанція теж не функціонує. Також зачинений супермаркет АТБ, кажуть що перебої зі зв’язком, комп’ютери не працюють. Всі інші продуктові магазини переважно працюють.

"Зранку працювали банкомати "Ощадбанку" та "Аваля" (ПриватБанк - ні). Також зміг приїхати повний молоковоз з фермерського господарства «Долинське», молоко жителям роздають безплатно. Також у громаді налагоджена служба доставлення нужденним продуктів та речей першої потреби", - повідомляє адміністратор групи у Фейсбук «Чаплинська громада ONLINE» Олександр Посунько.

За його словами ніч пройшла більш менш спокійно. Повідомлень про мародерство не було. Але помітили підозрілий жовтий мікроавтобус, можливо в ньому перевіряють чи є хто дома, чи немає. Бо на питання місцевих, чого по їх вулиці їздять, відповідають начебто знайомі попросили собачку чи погодувати, чи випустити.

Стан доволі напружений. На всіх в’їздах-виїздах Чаплинці облаштовано російські контрольно-пропускні пункти, у всі перевіряють документи. Також вже були випадки, коли солдати відкривали вогонь по цивільних, які дивилися/знімали переміщення їх військ.

Лікарня працює у штатному режимі. Приймає усіх, які потребують екстреної та невідкладної допомоги. Поліклінічне відділення приймає пацієнтів тільки, які потребують невідкладної допомоги.Усі планові консультації, медогляди та інше наразі проводитися не буде у зв'язку з обмеженням витратних матеріалів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів