Підтримати нас

Бізнесмен незаконно продав більше мільйона пачок цигарок

Автор статті
31 серпня 2017 04:07
585
Поширити:

Податківці Херсонщини в рамках  операції «Акциз – 2017» припинили незаконну діяльність підприємця, що займався продажем сигарет.

Так, протягом першого півріччя 2017 р  він  реалізував 1,3 мільйона пачок сигарет майже 33 млн. грн., але у податковій звітності не в повному обсязі відображав реалізацію підакцизних товарів, частину з яких продавав виключно за готівку для отримання неконтрольованого доходу. Під час  обшуків вилучено 306 тис. пачок цигарок на  7,7 млн. грн., 5,2 тис. грн. готівки, бухгалтерську документацію, електронні носії інформації та чорнові записи, що підтверджують факти незаконної діяльності.

Окрім того,   встановлено факти зберігання та продажу тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку, які, згідно з інформаційним ресурсом АС «Акцизні марки», заводами- виробниками не отримувались та не використовувались.

Досудове слідство по кримінальному провадженню за ознаками ч.1 ст. 212 Кримінального кодексу України (Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)) здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ