Підтримати нас

Бійка з цеглою та “травматом”. Поліція встановлює обставини інциденту в херсонському ЦУМі

Автор статті
26 травня 2021 10:36
999
Поширити:

Надмірно бурхливий темперамент і жага помсти, як відомо, нерідко призводять до сумних наслідків. І хоча учасники історії, про яку йдеться нижче, фізично не дуже постраждали, напевно, морально вони будуть оговтуватися ще дуже довго. До того ж їм світить відповідальність за правопорушення.

А сталося все вчора в центрі Херсона. Водії двох автомобілів (за кермом однієї з машин була жінка) не поділили щось на дорозі, після чого між ними розгорівся конфлікт. Жінка викликала на підмогу чоловіка, який також поговорив з водієм на підвищених тонах. Потім чоловік зайшов до ЦУМу, але інцидент ще не був вичерпаним: другий його учасник підняв з землі шматок цегли та кинувся наздоганяти кривдника.

У ЦУМі між обома сталася бійка, в якій один використав цеглу, а інший дістав травматичний пістолет, вистрілив у повітря і вдарив опонента руків’ям пістолета у вухо.

Одразу після ексцесу сімейна пара покинула місце подій у невідомому напрямку на автомобілі.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Херсонщини, особи обох втікачів встановлені, зараз їх шукають. Відомо також, що зброя була офіційно зареєстрована.

Передбачається, що людина з пістолетом може бути притягнута до відповідальності в рамках частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України - "Хуліганство". Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ