Підтримати нас

Армія РФ випустила 207 снарядів по Херсонщині. Поранених немає

Vgoru
18 серпня 2023 06:19
367
Поширити:

За минулу добу, 17 серпня, російські війська 48 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони, випустили 207 снарядів із мінометів, артилерії, танків, "Градів" та БПЛА. Поранених немає.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду за минулу добу обстріляли 9 разів, використавши 48 снарядів. Ураження зафіксували в Антонівці та Садовому. Уночі росіяни мінометами обстріляли Антонівку.

За даними Генштабу, артилерійських обстрілів окупантів зазнали Антонівка, Зеленівка, Комишани, Дніпровське, Херсон, Велетенське й Томина Балка. 

Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі Медіаплатформи “Вгору” стверджувала, що  військові РФ потрапляють під “дружній” вогонь, тому що підрозділи не обізнані між собою, не знають, хто де дислокується. Потім зверху “досипають” ще й Сили оборони України. 

За 16 серпня окупанти 78 разів обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували за допомогою БПЛА та авіацією. Вони випустили 422 снаряди. Через російську агресію загинула 1 людина, 7 – отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів