Підтримати нас

АМПУ завершило днопоглиблення в порту Херсон

Автор статті
29 серпня 2019 04:04
659
Поширити:

Адміністрація морських портів України завершила експлуатаційне днопоглиблення у порту Херсон. Загальний обсяг робіт склав понад 400 тис. куб.м. 

Це вже четвертий порт, у якому з початку року АМПУ провело роботи з відновлення паспортних глибин, передає сайт "Agronews" з посиланням на прес-службу АМПУ.

«Цього року ми вже провели днопоглиблення у портах Одеса, Чорноморськ, Ізмаїл та відтепер ще й у Херсоні. Зараз тривають роботи у Миколаєві, а також у двох українських портах на Азові – Маріуполі та Бердянську. Таким чином АМПУ, як ми і планували, у 2019 році проведе експлуатаційне днопоглиблення одразу у 7 портах. Це дозволить приватним та державним стивідорним компаніям працювати більш ефективно та зменшить собівартість транспортування вантажів через морські порти України»,— прокоментував завершення проекту у Херсоні керівник ДП «АМПУ» Райвіс Вецкаганс.

Відповідно до умов договору підрядник — ТОВ «СМД ІНВЕСТ», якого АМПУ обрало на відкритому тендері у системі електронних закупівель Prozorro, відновив паспортні глибини в акваторії морського порту Херсон, операційній частини біля причалів, на ділянках підхідного каналу до порту та на підхідному каналі до кар’єру с.Рибальче.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ