Підтримати нас

Як добитися результату під час спілкування з чиновниками

Автор статті
31 січня 2016 11:40
672
Поширити:

Як я добився освітлення залізничного моста в Херсоні. Вокзал. Херсон. Міст через колії.

Я доволі таки часто буваю в Херсоні, і їду, звісно, туди Укрзалізницею, як наслідок - дорога з вокзалу ставала цікавіша внаслідок відсутності освітлення сходів і проходу до моста через залізничні колії. Взагалі нічого майже не було видно. Благо я ходжу з ліхтариком)

‪#‎ЗРАДА‬, подумав я і вирішив добиватись освітлення.

Так як вся ділянка (підхід до моста і сам міст) мають різних балансоутримувачів, а впасти у яму куди краще, ніж грохнутись зі сходів моста - для себе пріорітетом я вибрав освітлення сходів і проходу через міст.

Алгоритм дій:
1) Звернення на Херсонську міськвиконком з проханням зробити освітлення на підходу і мосту. Відповідь по підходу надана, по мосту перенаправили на УЗ.
2) Потім я зробив запит на електронну приймальню одеської залізниці - хто є балансоутримувачем цього моста. Відповідь прийшла наступна:
Залізобетонний пішохідний міст 192км ПК2 ст. Херсон знаходиться на балансі та обслуговується Херсонською дистанцією колії Одеської залізниці.
3) Запис в книгу скарг вокзалу - прийшла відповідь, що все капремонт заплановано на 2016 рік. Але що робити зараз пенсіонерам та іншим громадянам, котрі їздять поїздами та дизелями?
Тому було вирішено зробити наступний крок:
4) Напряму на начальника Одеської Залізниці було зроблено депутатське звернення від Андрій Іллєнко з викладенням фактів та проханням зробити освітлення.

Вуаля. Освітлення є, підключено за резервною схемою. При достатньому фінансуванні буде капремонт освітлення в наступному році.

Перше фото відповідь на депзвернення, друге - освітлення,Яке стало.

Олександр Рудоманов

${gallery:89130b28313e0302c4927276b54191e5}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ