Підтримати нас

Видання "The New Yorker" висміяло ставлення Трампа до коронавірусу

Автор статті
29 лютого 2020 09:27
632
Поширити:

Президент США заявив, що вірус під повним контролем.

Американський журнал "The New Yorker" висміяв заяви президента США Дональда Трампа про "майже повний контроль" над поширенням небезпечного коронавірусу у країні та помістив на обкладинці свіжого випуску відповідну карикатуру.

Про це свідчить опублікований допис видання у Facebook.

Як зазначається, видання помістило на обкладинку майбутнього номера зображення Дональда Трампа за авторством, на якій президент кричить з одягненою на очі медичною маскою. Новий випуск надійде у продаж 9 березня 2020 року і називатиметься він "Під контролем".

Ймовірніше за все, дана назва посилається на нещодавній допис Трампа у Twitter, у якому він зазначив, що "коронавірус перебуває під повним контролем у США".

"Коронавірус майже під повним контролем у США. Ми знаходимося в контакті з кожним і з усіма відповідними країнами. Центри з контролю і профілактики захворювань США і Всесвітньої організації охорони здоров'я працюють копітко і дуже розумно. Фондовий ринок, як на мене, вже починає виглядати дуже добре!", – написав американський лідер.

У "The New Yorker" пояснили вибір ілюстрації для обкладинки "недостатньою переконливістю" заяв президента про стримування інфекції, оскільки у медичних інституціях США повідомляють про нові випадки зараження.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ