Підтримати нас

Про що заява Зеленського

Автор статті
17 березня 2020 05:10
820
Поширити:

Вона не про коронавірус, не про "жорсткі дії", в ній з "жорсткого" лише обличчя Зеленського (йому дуже подобається образ справжнього мужика, що відкосив від армії).

Все це – димова завіса, єдине і головне – відкриття ринку землі, отримання хоч якоїсь копійки від МВФ, щоби протриматися при владі ще півроку. Продати терміново! Завтра! Поки карантин проти COVID-19 не дає змоги зібратися людям для протидії.

Це абсолютне безумство! Відкрити ринок землі, коли руйнуються світові ринки, у розпал небаченої кризи – значить продати українську землю навіть не за копійки, а за крихти їжі зі столу транснаціональних корпорацій. Зараз в такій економічній ситуації ціна за гектар української землі буде навіть не жалюгідні 1,5 тисячі доларів, а навряд чи складе і 500.

І все заради того, щоби "розсміши коміка" продовжувалося ще хоч трохи.

Перед кожною людиною, яка розуміє що зараз відбувається стоїть складний вибір: з одного боку карантин, він повністю виправданий і його треба дотримуватися, а з іншого – треба протистояти крадіжці землі. Ми знайдемо адекватні варіанти, як не дати відбутися найбільшому пограбуванню XXI сторіччя. Слідкуйте.

P.S. Що відбувається насправді. Зеленський розповів у заяві про серйозні заходи боротьби з вірусом. Але подивіться сьогоднішнє відео з Харкова, де пенсіонери б'ються за маски. Це їхній рівень підготовки – не забезпечити людей елементарними масками. А Верховну Раду він закликав не йти на карантин. Тому що дуже треба Зеленському терміново розпродати землю. Ну дуже треба.

Андрій Білецький

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ