Підтримати нас

Депутат від БПП обматюкала журналіста

Автор статті
21 квітня 2017 02:10
629
Поширити:

Хто не поважає "поважних людей" - той б****! Депутат від БПП "Солідарність" у нецензурній формі вирішила вказати "незручному журналісту" як треба писати про "поважних людей".

"Ти - настоящая простітутка!" - заявила мені рік тому перед початком сесії Бериславської районної ради (Херсонська область) депутатка Бериславської райради від Партії регіонів (у 2006-2015 роках), а нині - від Блоку Петра Порошенка (з 2015 року і дотепер) Любов Литвина (на фото - в центрі).

- О, і ти приперлося сюди, б****! - вигукнула вона після сьогоднішньої сесії Бериславської райради на виході з актової зали.

Я вирішив запитати депутатку, чи вважає вона "б*****" конкретно мене, чи - всіх жителів Бериславського району, які читають мої публікації. "На Бериславщині для вас живуть "б**ді"? І в селі Томариному теж "б**ді"? Чому ви так не любите своїх земляків?"

-Ти шо, поєхав? - тільки й відповіла вона. Трохи згодом вона трохи охолола і пояснила, що їй насправді не сподобалася якась дуже давня критична стаття про її сина, котрий колись очолював (у часи Якуновича) головне управління МВС у Херсонській області, Валерія Літвіна.

Ось у такій екстравагантній формі народні обранці від ̶П̶а̶р̶т̶і̶і̶ ̶р̶е̶г̶і̶о̶н̶і̶в̶ БПП "Солідарність" нині висловлюють своє незадоволення газетною критикою.

Oleh Baturin
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ