Підтримати нас

Залізний Порт та Асканія Нова потрапили у ТОП запитів

Автор статті
02 жовтня 2021 15:30
1,098
Поширити:

Став відомий Топ-туристичних об’єктів, місць та напрямків в Україні за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search за 9 місяців 2021 року.

Друге місце серед запитів природних парків та заповідних зон посів заповідник Асканія-Нова. На першому місці опинилися краєвиди села Бакота, що розташовується у Кам'янець-Подільському районі Хмельницької області. Третє, четверте та п’яте місце відповідно посіли середньовічна наскельна фортеця-град Тустань, закарпатське озеро Синевир та Блакитні озера Чернігівщини.

Асканія-Нова

Збираючись на море та пляжі, відпочивальники найбільше шукали Залізний Порт, Кирилівку, Коблево, Чорноморськ та Лазурне. 

Залізний Порт

Інформацію офіційно надала компанія Гугл на запит Державної агенції розвитку туризму України.

Варто зазначити, щоб закріпитися на позиції туристичного лідера, на херсонських курортах необхідно покращувати інфраструктуру і дбати про безпеку та комфорт людей під час відпочинку. Адже потік відпочивальників може значно зменшитися після послаблення карантинних обмежень, а Залізний Порт навряд чи зможе конкурувати з багатьма світовими курортами через гірший, а часом і дорожчий сервіс.

Головне фото: Асканія-Нова. Фото Олексія Мірошнікова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ