Підтримати нас

Відновлення скловолоконної обшивки поїздів подорожчало на 45%

Автор статті
27 травня 2020 08:31
4,370
Поширити:

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» АТ «Укрзалізниця» 20 травня повідомила про наміри укласти з ТОВ «Рейлсервіс-компані» угоди на послуги з ремонту електропоїздів та пасажирських вагонів на загальну суму 2,65 млн грн.

Про це пише «Залізниця без корупції», повідомляють Наші гроші.

Загалом було проведено два тендера. Перший на відновлення 250 кв м лакофарбового покриття автоматичних дверей, тамбурів, внутрішньосалонного обладнання електропоїздів HRCS2, ЕКр1, EJ675 та пасажирських вагонів МПЛТ.

Другий – на ремонт 125 кв м скловолоконної обшивки кабін машиніста, обтічників електропоїздів HRCS2, ЕКр1, EJ675 та згаданих пасажирських вагонів.

Єдиним конкурентом переможця на обох тендерах було ТОВ «Стар Пак Груп», під час аукціонів учасники не торгувалися.

«Рейлсервіс-компані» зареєстровано в Києві у 2018 році. Фірма належить Щербаню Костянтину Миколайовичу, який раніше керував ТОВ «Вагоноремонтна транспортна компанія «Холд».

Також Щербань раніше був зареєстрований як ФОП та займався організацією розваг, перекладом та роздрібною торгівлею.

В грудні минулого року «Рейлсервіс-компані» підписало свій єдиний державний контракт з тією ж «Українською залізничною швидкісною компанією» на відновлення скловолоконної обшивки електропоїздів HRCS2, ЕКр1, EJ675 та пасажирських вагонів МПЛТ за 693 тис. грн. Об’єм виконання робіт тоді становив 125 м кв, тобто так само, як і в теперішній закупівлі, вартість якої нині виросла до 1,28 млн грн. Або на 45%.

Від «Наших грошей»

За даними «Прозорро», з лютого 2018 року ТОВ «Стар пак Груп» уклала угод на 241,86 млн грн. Всі договори з філіями «Укрзалізниці». З 2017 року власником фірми вказаний Костянтин Кольцов. Фірма є фігурантом кримінальної справи про закупівлю філіями УЗ запчастин, будматеріалів та іншого по завищеним цінам.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ