Підтримати нас

Ваги ювелірні в магазині «Сфера Ваг»

Vgoru
Автор статті
14 березня 2023 11:37
2,917
Поширити:

Більшість людей на нашій планеті вже встигли належним чином оцінити можливості наданого ваговимірювального обладнання. Попри малі розміри, ваги ювелірні вирізняються універсальністю, багатофункціональністю та надійністю самого механізму. Вони розроблені за сучасними стандартами, що робить їх технологічними, а головне — конкурентоспроможними з аналогічною вимірювальною технікою. Для маніпуляції вагами немає необхідності мати додаткові навички та знання. Кожна людина зможе в найкоротші терміни розібратися з керуванням цим приладом. 

Ваги ювелірні: загальні характеристики

Представлені моделі активно використовуються в будь-яких видах діяльності, де потрібен процес зважування. Вимірювальні прилади доступні кожному споживачеві з можливістю їх застосування в побуті. Головною перевагою є висока точність. Пристрій здатен визначити масу найдрібніших предметів і сировини починаючи від 0,001 грама: дорогоцінні метали, точні пропорції пороху, кількість матеріалу рибальських снастей, а також інші складові. Максимальна вантажопідйомність становить 3 кілограми. Друга перевага — компактні габарити. Обладнання має настільки малі розміри, що це дає можливість переносити їх у кишені чи невеликому відділі сумочки. Таким чином, користувач може скористатися вагами в найнеобхідніший момент.

Ваги ювелірні експлуатуються:

ювелірами;

рибалками;

мисливцями;

співробітниками ломбардів;

лаборантами;

фармацевтами;

продавцями.

Корпус виконаний із міцного пластикового сплаву первинної обробки. Цей матеріал має чудові тактильні властивості, тому ваги приємно тримати в руках. Ергономічна форма сприяє зручному розташуванню апарата в долоні. Вантажоприймальний майданчик виготовлений із високоміцної іржостійкої сталі. Цей метал відповідає всім вимогам. Він не окиснює продукти харчування під час зважування, не піддається утворенню корозії, а також має високу стійкість до агресивних хімічних речовин. Такі характеристики максимально розширюють номенклатуру матеріалу, з яким можна працювати: рідкі, сипкі, тверді вантажі. Платформа легко відчищається від будь-яких видів забруднення, а це позитивно позначається на отриманні винятково достовірних результатів. Усе керування здійснюється кількома багатофункціональними клавішами, розміщеними з лицьового боку приладу. Кожен прилад має прозору кришку для захисту від випадкового натискання кнопок під час носіння чи в разі можливих механічних пошкоджень. Результати відображаються на збільшених світлодіодних або рідкокристалічних дисплеях. Табло з яскравим підсвічуванням забезпечує чудову видимість символів у погано освітлених приміщеннях, у разі потрапляння на екран прямого сонячного проміння чи навіть в умовах повної темряви. Ювелірні ваги здатні вимірювати масу в різних одиницях вимірювання — грами, унції, карати. Автономну роботу забезпечують енергоємні батареї. У разі потреби їх можна легко замінити новими.

Ваги ювелірні від «Сфери Ваг» 

Наша команда співпрацює лише з перевіреними брендами, які зарекомендували себе як надійні постачальники високотехнологічної вимірювальної техніки. Тому ми можемо надати вам лише якісний продукт. На офіційному сайті компанії sphera-vesov.com.ua щодня збільшується та оновлюється асортимент ваг, а також їхніх комплектуючих. Оформляйте замовлення на ваги ювелірні в нашому онлайн-магазині самостійно чи з допомогою наших продавців-консультантів, зателефонувавши їм за вказаними номерами телефонів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ