Підтримати нас

В Україні запустили безкоштовний курс про протидію цькуванню

Автор статті
07 квітня 2019 08:28
762
Поширити:

На базі платформи Рrometheus запустили перший в Україні безоплатний онлайн-курс про протидію цькуванню в закладах освіти. 

Зареєструватися на курс можна просто зараз на офіційному сайті платформи

Мета курсу – навчити освітян розпізнавати ситуації булінгу (цькування) та вчасно і правильно реагувати на його вияви в освітньому середовищі. Підготувало його в межах створення національної системи протидії та попередження булінгу (цькування) в закладах освіти Міністерство освіти і науки України за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та українського громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Всього навчання розраховано на 80 годин (50 теоретичних та 30 практичних). Після проходження курсу кожен охочий зможе отримати відповідний сертифікат. 

Запрошеними спікерами курсу стали Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, національна експертка із захисту дітей від насильства офісу Уповноваженого президента України з прав дитини Анастасія Дьякова та Дмитро Щебетюк, засновник ініціативи "Доступно. UA".

Окрім відеолекції та матеріалів, у всіх охочих є можливість поставити запитання спікерам курсу: свої питання розробники курсу просять надсилати на адресу savytska@mon.gov.ua

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ