Підтримати нас

В Америці виріс попит на віртуальних бебісітерів

Автор статті
02 травня 2020 07:45
662
Поширити:

До пандемії бебісітери (няні) проводили з дитиною кілька годин, а тепер їх можна найняти на короткий період часу - щоб прибрати, попрацювати або прийняти душ.

У США різко виріс попит на віртуальних бебісітерів, що підштовхнуло компанії почати навчати своїх співробітників технікам, які допомагають утримати увагу дітей через екран.

Про це повідомляє The Washington Post.

Американський сервіс Babysitting Company один із перших помітив велику потребу у віртуальній допомозі в догляді за дітьми.

Компанія оголосила, що 45-хвилинний відеочат із нянею обійдеться батькам у 36 доларів.

"Якби мені сказали, що ми будемо цим займатися, я б ніколи у це не повірила. Це професія, яка заснована на особистому контакті", - розповіла засновниця Babysitting Company Рейчел Чарлупскі.

Вона ж заявила, що працювати з дітьми через комп'ютер складніше, тому сервісу довелося переучувати своїх співробітників.

Тепер кожен бебісітер компанії заздалегідь складає план відеосеансу, виходячи з віку та інтересів дитини. Няня пропонує малюкові разом зайнятися малюванням, співом, медитацією, зібрати Lego або потанцювати. Часто у дітей з'являються свої ідеї.

"Наприклад, одна дитина всі 45 хвилин підносила іграшкову їжу до камери і робила вигляд, що годує свою няню", - розповідає Чарлупскі.

Директор компанії впевнена, що попит на послуги віртуальних нянь у США виросте ще більше, оскільки навчальний рік, нехай і віртуальний, закінчується через місяць.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ