Підтримати нас

Топ-5 романтичних фільмів про подорожі у часі

Автор статті
20 червня 2020 12:30
1,642
Поширити:

Мабуть, кожен із нас хотів би вміти подорожувати в часі. Вирушити в минуле, щоб виправити помилки, або у майбутнє, щоб побачити наслідки своїх дій. Герої наступних фільмів отримали таку можливість, та чи правильно вони скористалися нею?

Коханий з майбутнього/About Time (2013)

Жанр: комедія, драма

Напередодні 21-річчя Тім Лейк отримує від свого батька вельми незвичайний подарунок — новина, що всі чоловіки в його родині вміють подорожувати в часі. Не в його силах змінити світ або кардинально вплинути на історію. Але Тім може запросто повернутися в минуле і змінити подію у своєму житті. Він починає активно цим користуватися, щоб знайти дівчину. Але коли нарешті зустріне свою долю, рідкісна здатність зіграє з ним злий жарт.

Бойфренд з минулого/Time Freak (2018)

Жанр: комедія, драма, мелодрама

Захопленого фізикою Стіллмана кидає ідеальна дівчина на ім’я Деббі. У декого в такий момент опустилися б руки. Але талановитий хлопець змушує мозок працювати на межі можливостей і винаходить машину часу, яка повинна допомогти виправити помилки минулого. Його спроби, проте, будуть мати найнесподіваніші наслідки для майбутнього.

Коли ми познайомились/When We First Met (2018)

Жанр: романтична комедія

Три роки Ноа таємно закоханий в Ейвері. На вечірці з нагоди її заручин він згадує вечірку, коли вперше зустрів Ейвері і з необережності потрапив у пастку «френдзони». Напившись з горя, Ноа засинає в Фотобудці. А прокидається в той самий злощасний день три роки тому. Тепер у нього є другий шанс.   

Дружина мандрівника у часі/The Time Traveler’s Wife (2009)

Жанр: драма

Ця історія про непрості відносини Генрі та його дружини Клер. Вони познайомились коли їй було лише 6, а йому – 36. Побрались коли дівчині виповнилось – 23, а чоловіку – 31. Ні, ми не помилились. Причина у тому, що Генрі має генетичне відхилення – неконтрольовані переміщення у часі. Інколи він потрапляє у своє майбутнє, а інколи – у минуле. Так він і познайомився з Клер. Його подорожі дуже ускладнюють їх сімейне життя, бо Генрі то з’являється у житті дівчини, то зникає на довгий час. Але де б вони не зустрічались – у минулому чи у майбутньому, очевидно, що вони призначені одне для одного.

Якщо тільки/If Only (2004)

Жанр: драма

Ян приділяє дуже багато часу роботі і мало — своїй коханій дівчині Саманті. Вона романтична і імпульсивна музикантка, якій від відносин потрібно набагато більше. Коли безглузда випадковість забирає життя Саманти, Ян розуміє, наскільки погано він з нею обходився, і як би було варто все робити інакше. І доля посміхається хлопцю, надаючи йому можливість змінити минуле.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ