Підтримати нас

«Talent Advisors» отримає майже мільйон на пошук кандидатів на голову АМПУ

Автор статті
14 лютого 2020 10:45
879
Поширити:

ДП «Адміністрація морських портів України» («АМПУ») 11 січня уклало угоду з ТОВ «Телент Едвайзорс» на послуги із забезпечення пошуку та підбору кандидатів на посаду голови держпідприємства за 930 тис грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

Наглядова рада «АМПУ» 13 грудня 2019 року доручила його менеджменту найняти рекрутингову компанію для пошуку та добору кандидатів на посаду голови «АМПУ».

Послуги мають надати до 20 березня 2020 року. Деталі підряду невідомі, бо замовник не оприлюднив текст договору. Виконавця обрали без аукціону, оскільки вартість послуг не перевищує порогу в 1 млн грн., після якого «АМПУ» як замовник в окремих сферах господарювання мав би проводити відкриті торги зі щонайменше двома учасниками.

Як повідомлялось раніше, у січні наглядова рада «АМПУ» оголосила відкритий відбір на посаду голови держпідприємства, а на час проведення відбору призначила виконувачем обов’язків Олександра Голодницького, який до того очолював філію «Дельта-Лоцман».

Кандидати повинні вільно володіти англійською мовою, мати вищу освіту не нижче магістра та досвід управління великими українськими та міжнародними компаніями з позитивною репутацією на керівних посадах рівня С не менше п’яти років і так далі.

Нагадаємо, днями філія «Центр сервісного забезпечення» АТ «Укрзалізниця» замовила ТОВ «Бойден Україна» пошук і підбір кандидатів на голову правління за 838 тис грн.

Київське HR-агентство «Телент Едвайзорс» Надії Горб та Олексія Комліченка входить у міжнародну групу «Odgers Berndtson». Раніше співзасновницею також була Олена Бондар.

Свого часу Комліченко разом із Романом Бондарем і Русланом Громов’юком володів ТОВ «КЛВР», яке нині під назвою «Оджерс Берндтсон Україна» належить тому ж Громов’юку.

Комліченко очолював комісію при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств з проведення конкурсного відбору на посаду керівника УДПППЗ «Укрпошта».

Перед створенням «Talent Advisors» Комліченко керував департаментом персоналу інвесткомпанії «Concorde Capital», а ще раніше працював у «XXI Century Investments».

Усього з 2017 року «Телент Едвайзорс» отримала підрядів «АМПУ», «Укрексимбанку», «Укргідроенерго», «Укренерго», «Укрзалізниці», «Нафтогазу», «Укртранснафти», Київради на 7,32 млн грн.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ