Підтримати нас

Реклама годинників Casio

Vgoru
Автор статті
21 жовтня 2021 07:52
2,412
Поширити:

Запуск маркетингових кампаній іноді в історії проходив повз самої компанії.

Наприклад, кінематограф ставав зручним майданчиком для реклами товарів. Японська компанія Casio була заснована ще в минулому столітті, а перші годинники були випущені в 1974 році.

Годинники і кінематограф: як і де прославився продукт?

Знайти сучасні моделі годинників можна в інтернет-магазині secunda.com.ua – для цього можна перейти на сайт з великою кількістю позицій в каталозі. А ось перші варіанти годинників залишилися доступними для нащадків тільки в кінострічках. Хоча перші моделі й досі випускаються в лімітованих колекціях.

Популярні фільми, де використовувалися годинники Casio:

  • Марті Макфлай у фільмі "Назад в майбутнє" носив першу модель Casio CA-53WF, яка поєднувала в собі електронний циферблат і калькулятор;

  • ця ж модель стала популярною в телесеріалі "Пуститися берега" завдяки герою Уолтера Уайта;

  • модель годинника Casio DW-290-1V з'явилася в одному кадрі з Томом Крузом у першій частині "Місія нездійсненна".

Так компанія, навіть не бажаючи цього, отримала свою популярність у світі кінематографа. Ефект авторитету акторів зробив свою справу.

Затребуваність у спорті

Лінійка товарів G-Shock відповідає за надійність і зручність. Багато моделей окремо виготовлялися з розрахунку на спортсменів, екстремалів, каскадерів, серферів. Використання годинників у таких нетипових умовах теж стало для них позитивною рекламою. І хоча є й інші виробники, що випускають спортивні годинники, багато хто віддає перевагу саме Casio, тому що довіряють репутації цього бренду і його багаторічній історії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ