Підтримати нас

Перший в Україні парк сучасної скульптури просто неба відкрито на Львівщині

Автор статті
26 вересня 2020 08:00
943
Поширити:

PARK3020 - таку назву має перший в Україні публічний парк сучасної скульптури, він відкрився під Львовом 15 вересня. Експозиція парку поки що складається з 23 робіт українських скульпторів, серед яких такі відомі сучасні митці, як Назар Білик, Анна Звягінцева, Олексій Золотарьов, Антон Логов, Анна Надуда, Богдан Томашевський, Володимир Кочмар та інші.

"PARK3020 - це скульптурний парк під відкритим небом, який є посланням нащадкам на тисячоліття. У сучасній скульптурі ми кодуємо наші цінності, хочемо розповісти майбутнім поколінням, про що мріяли, що нас надихало. Це передача інформації через скульптуру. Парк повинен стати майданчиком для українських скульпторів і відображенням їх бажань і творчих амбіцій. Мені б хотілося, щоб українська душа була розкрита і про неї дізнався весь світ", - сказав візіонер PARK3020 Ігор Кривецький під час церемонії відкриття.

Як кажуть ініціатори, головною амбіцією обєкту є “запуск комплексної освітньої програми і міжнародного обміну”, а також постійне щорічне оновлення експозиції парку. Зокрема, завдяки співпраці з британським інститутом презентації публічного мистецтва - Йоркширський скульптурним парком. PARK3020 - унікальне місце, яке знаходиться в 25 кілометрах від центру Львова в селі. Стрілки в Edem Resort Medical & SPA.

Вхід до парку безкоштовний за попередньою реєстрацією на сайті park3020.com в розділі "Візит".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ