Підтримати нас

Комфортабельні матраци для всієї родини

Vgoru
Автор статті
14 лютого 2023 12:15
2,359
Поширити:

Неможливо представити життя сучасної людини без комфортного та здорового відпочинку. Ми живемо у шаленому ритмі, і якісний сон вже давно став не примхою, а необхідністю. 

Подбати про ваш здоровий сон допоможе якісний матрац: виріб представлений в широкому асортименті в нашому інтернет-магазині. Про те, як обрати зносостійкий матрац, який буде відповідати всім вашим побажанням, ми розповімо у цій статті – швидко, детально та лаконічно. 

Як обрати оптимальну модель матраца?

Перш за все, варто обрати оптимальні габарити матраца. Не секрет, що його розміри мають відповідати розмірам каркаса ліжка. Тому перед тим, як відправитися на пошуки ідеального виробу, слід зробити заміри каркасу ліжка. Якщо ж ви ще не обрали саме ліжко, то для того, щоб визначитися із оптимальними для себе розмірами, додайте до свого зросту тридцять додаткових сантиметрів. 

Наступний пункт – це рівень жорсткості матраца. Загалом, перед вибором моделі варто проконсультуватися із лікарем, адже від вашого рішення залежатиме здоров’я опорно-рухового апарату. Однак, якщо ви віддаєте перевагу загальним рекомендаціям, і у вас немає серйозних проблем із здоров’ям, то можна чинити наступним чином:

  • Середня жорсткість матраца підійде для дорослих людей із відсутністю хронічних захворювань. Рівень жорсткості матраца насамперед залежить від наповнювача. До прикладу, рекомендуємо звернути увагу на піну з ефектом пам’яті, яка подарує вам додатковий комфорт під час відпочинку. 
  • М’які матраци є найбільш підходящими для людей похилого віку, однак у будь-якому разі слід проконсультуватися із лікарем. 
  • Для немовлят, дітей та підлітків підійде модель із жорсткою поверхнею. Перш за все, жорсткий матрац допоможе розвиватися організму у правильному напрямку. Також, дитина відчуватиме заряд бадьорості та енергії протягом усього дня завдяки якісному виробу. 

Не менш важливими є і правила догляду за матрацами, адже саме від цього залежатиме загальний строк служби виробу. Придбавши новенький матрац, рекомендується його помістити на декілька годин у добре провітрюване приміщення – це допоможе вам уникнути специфічного фабричного запаху, який може залишитися надовго після покупки. 

  • Окрім цього, щоб уникнути пролежнів та вм’ятин, спеціалісти рекомендують змінювати сторони матраца хоча б раз на кілька місяців. При тривалому навантаженні на одну зі сторін ви можете пошкодити наповнювач, і виріб втратить свою первинну ефективність. 
  • З багатьма з нас безліч раз траплялися казуси у вигляді пролитого напоюю або розсипаної їжі. Для того, щоб на поверхні матраца не залишилося і натяку на плями, одразу беріться до прибирання. Акуратно видалити забруднення допоможе мильний розчин, а прибрати крихти можна за допомогою ручної насадки на пилосос. 
  • Обережно варто поводитися із матрацом під час його транспортування: ні в якому разі не можна тримати виріб за бокові ручки, адже вони призначені лише для перегортання матраца і невеликих навантажень. Для того, щоб не завдати шкоди наповнювача та внутрішнім механізмам, слід бути обережним із кутами матраца. 

Де придбати якісний матрац за приємною ціною у Києві?

Інтернет-магазин КупиСтул готовий попіклуватися про якість вашого сну за допомогою широкого асортименту матраців. У нас ви знайдете моделі різних розмірів– підібрати виріб можна як для дорослого, так і для дитини. Окрім цього, вас приємно здивують наші ціни, адже ми піклуємося про своїх клієнтів та радуємо їх постійними знижками. Допомогти із вибором зможуть наші професійні менеджери – для отримання безкоштовної консультації достатньо лише зателефонувати за номером телефону, що вказаний на сайті. Окрім цього, ви можете розраховувати й на швидку доставку, адже наші кур’єри роблять усе можливе, щоб ви змогли оточити себе комфортом якомога швидше. Ставайте частиною великої родини інтернет-магазину КупиСтул, та радуйте себе та своїх близьких якісними меблями якомога частіше!

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ