Підтримати нас

5 комедій для гарного настрою

Автор статті
18 липня 2020 14:39
844
Поширити:

Хороша комедія може стати чудовим завершенням важкого робочого дня, або ж відмінним способом провести час на вихідних.

Пропонуємо вам добірку комедій 2018-2019 років на будь-який смак.

Паразити (2019)

Хлопчина на ім’я Кі Ву виріс у бідній родині. Єдиний стабільний заробіток сімейства – збирати картонні коробки від піци. Якось, дізнавшись про вакансію репетитора з англійської для дитини із заможної родини, Кі Ву вирішує підробити документи про освіту. Не підозрюючи про шахрайство, багатії приймають хлопця на роботу. Тепер фінансове становище родини значно покращилося. Проте, зупинятися на досягнутому кмітливий Кі Ву не збирається.

Фільм отримав "Оскара" у номінації "Найкращий фільм", ставши першим не англомовним переможцем у цій категорії.

Одного разу... в Голлівуді (2019)

Події розгортаються у Лос-Анджелесі влітку 1969 року. Рік Далтон (Леонардо ДіКапріо) – телевізійний актор, що знаходиться на злеті популярності після нещодавніх зйомок. Він будь-що прагне закріпити свій успіх та зніматися далі. Не хоче пасти задніх і його товариш Кліфф Бут (Бред Пітт). Власне, Бут не актор, а лише дублер. Але справи це не міняє і він вірить у те, що побудує чудову кар’єру.

Родина за хвилину (2018)

Піт і Емілі зовсім недавно переїхали в новий великий будинок. Дітей у них немає, та й не схожі вони на тих, хто збирається завести їх. Але пара все-таки зважилася усиновити або удочерити когось. На ярмарку сиріт вони знайшли 15-річну дівчинку-підлітка на ім'я Ліззі. Її-то вони і вирішили взяти до себе. Тільки ось у неї є молодші брат і сестра. Ось так у Піта й Емілі за один день стало троє дітей. Вони абсолютно різні, кожен приносить свої проблеми, але саме ці діти створюють домашній затишок. Піту й Емілі доведеться багато попрацювати, щоб стати справжніми батьками для цих дітей.

Фаворитка (2018)

Події картини розгортаються на початку XVIII століття, в епоху правління королеви Анни (Олівія Колман) - останнього монарха династії Стюартів на англійському престолі. Сюжет присвячений придворної дамі Ебігейл (Емма Стоун), яка намагається стати фавориткою королеви. Однак, щоб домогтися особливого становища, леді Ебігейл доведеться вступити в протистояння з власною кузиною, леді Сарою (Рейчел Вайс).

Зелена книга (2018)

Тоні "Базіка" – людина, яка ніколи не вміла тримати язика за зубами. Але зате у нього досить добре без будь-яких слів виходить махати кулаками. Саме таку людину в 1962 році найняв до себе у водії досить витончений музикант, один із найкращих джазових піаністів свого часу Доктор Дон Ширлі. Водій йому потрібен для того, щоб поїхати з концертом на південь, де представників його раси не дуже-то й люблять. Скільки ж проблем може виникнути через це. Але ні Тоні, ні Дона це не хвилює, адже є щось більш цінне, що стоїть над кольором шкіри – музика та геніальність Ширлі. Потрібно мати велику мужність, щоб змінювати людей навколо себе.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ