Підтримати нас

"ЗСУ, як сезон кавунів — вже на підході!": серія картинок присвячених Херсонщині

Vgoru
Автор статті
14 серпня 2022 11:30
709
Поширити:

Марія Шарлай – київська ілюстраторка, яка створила серію картинок "ЗСУ, як сезон кавунів — вже на підході!", присвячених Херсонщині. Роботи створені за допомогою штучного інтелекту, пише Суспільне.

Мисткиня говорить – зараз тримати більш звичний для неї олівець вона не може, адже її переповнюють емоції. Тому винайшла для себе новий спосіб розповісти про свої думки та почуття.

"Почула новини про сезон кавунів. І я думаю – який сезон кавунів, якщо зараз там таке? І виникло таке бачення – сезон кавунів на війні, як би він виглядав", – розказала Марія.

Думки про Херсонщину її не полишають. На цьому напрямку зараз воює її брат. Жінка говорить – всі роботи, які вона створює зараз, є її нейрощоденником, в якому легше висловити свої думки щодо війни.

Раніше Марія Шарлай створювала комікси, ілюстрації. Картинки в штучному інтелекті почала робити після подій в Оленівці. Мисткиня каже – її переповнювали емоції, тримати в собі все побачене та почуте немає сил. Відчула необхідність розповісти світові про події в Україні голосно, але на зрозумілій для кожної країни мові.

9 серпня, після того, як Збройні сили України вчергове пошкодили Антонівський та Каховський мости, Марія створила нову серію робіт. Підписала вона їх – "Щасливої дороги! *в пекло".

Всі фото Марії Шарлай

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ