Підтримати нас

В Україні відбудеться онлайн-марафон гендерної рівності HeForShe Arts Week

Автор статті
04 березня 2021 06:29
998
Поширити:

"Палаю-надихаю!" - це меседж, який ви почуєте ще сотні разів цієї весни!

Четвертий рік поспіль в Україні відбувається HeForShe Arts Week – мистецький марафон, який об’єднує музеї, галереї, кінотеатри та інші артінституції навколо теми гендерної рівності та прав людей.

HeForShe Arts Week є світовою ініціативою, яка щорічно проходить у багатьох містах світу: Лондоні, Мадриді, Стокгольмі, Амстердамі, Мехіко та інших. HeForShe Arts Week 2021 стартує 8 березня – 14 березня.

Цього року програма HeForShe Arts Week частково перейшла в онлайн формат, що дало можливість залучити інституції з усієї України. На вас чекає більше 20 партнерських подій: від Сєвєродонецька до Львова, від Києва до Дніпра.

Разом із Arts Week вже традиційно проходить Премія Woman in Arts.

49 експертів та експерток номінують мисткинь та діячок культури в категоріях: кіно, театр, музика, візуальне мистецтво, література культурна журналістика, критика, дослідження та дають спеціальну відзнаку. Партнером Премії є Український інститут.

Посилання на календар подій: https://heforsheukraine.info/artsweek2021/

Долучитися до подій онлайн можна з 09:00 8 березня до 21:00 14 березня. Участь у заході безкоштовна. 

Рух HeForShe, започаткований ООН.  Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку гендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін. Рух запустили Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун і Пані посол доброї волі Емма Вотсон у 2014 році.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ